766  Groot  &  Klein

Nieuwe uitgave

Artitec H0 766 gepresenteerd bij zijn grote voorbeeld!

 

 

 

Op 24 april 2021 vond er op het VSM perron bij station Apeldoorn een bijzondere gebeurtenis plaats: de presentatie van het Artitec H0 model van het Mat 54 treinstel 766. Dit treinstel is het enige bewaarde 4-wagenstel uit de legendarische serie hondekoppen.

 

 

 

Dit model is ontstaan door de goede samenwerking van de Stchting Hondekop, modelfabrikant Artitec en Bentink Modelspoor uit Apeldoorn. Van dit model van de 766 zijn er slechts  ca 230 geproduceerd!

 

 

 

De liefhebbers die er een besteld hadden moesten wel wat geduld hebben, de levering liep mede door corona wel vertraging op…

 

 

 

Des te mooier deze bijzondere presentatie op het VSM perron in Apeldoorn!

 

Deze presentatie leidde uiteindelijk tot de totstandkoming van dit boekje! Op 52 pagina’s (21x21 cm) ruim 100 kleurenfoto’s! Softcover met ringbinding, foto’s op glanzend fotopapier.

 

Bestellen van dit boekje kan door een mail te sturen naar info@hbruinsma.com. Bij minimaal 10 bestellingen gaat het boekje in productie.

 

 

De verkoopprijs ligt op €14,50 . Hiervan komt van elk verkocht boekje gegarandeerd € 2,00 ten goede aan de Stichting Hondekop voor bijv. onderhoud van de 766.

 

 

 

 

Met dank aan: