WEBSHOP

Vooralsnog kunnen bestellingen in de webshop alleen in Nederland verzonden worden.

For ordering outside the Netherlands please mail us at  info@hbruinsma.com.

Για παραγγελίες εκτός Ολλανδίας παρακαλούμε στείλτε μας στο info@hbruinsma.com.


TEE in het NTM, 2e versie juli 2022

***Va 4 maart 2023 weer leverbaar***
Naar aanleiding van de aankomst van de eerste twee rijtuigen van de voormalige Trans Europ Express / Northlander werd dit fotoboekje gemaakt. Het bevat foto's van de TEE in de jaren 70, foto's uit Zwolle  uit 2006/2007 nadat de 5 resterende rijtuigen in Nederland teruggekeerd waren. Daarna spectaculaire beelden van het overzetten van draaistellen en rijtuigbakken op het spoor bij het Nederlands Transport Museum in Nieuw Vennep in augustus 2021. Tot slot opnames genomen in juli 2022, waaruit goed te zien valt wat een fantastisch werk er door medewerkers van het museum al verricht is. Dat blijkt al uit het verschil in de foto's van de voorkant van de 2e druk tov de 1e druk hieronder. Het boekje bevat 78 bladzijden met 105 foto's in kleur en zwart-wit. Een must voor elke TEE-liefhebber! Dankzij de medewerkiing van de uitgeverij/drukkerij komt de winstmarge van €4,00 per boekje volledig ten goede aan de TEE!

€ 14,00

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1

Kilini, Place of my heart

Fotoboek over het plaatsje Kilini, aan de westkust van de Peloponnesos in Griekenland. Het boekje geeft een fotografisch overzicht over het plaatsje over een periode van meer dan 40 jaar.

€ 12,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1

A View on Athens - Photobook 20x20 cm softcover ringband

Boek 20x20 cm, bevat 54 foto’s  op glanzend papier. Alle foto’s in zwart-wit.

 

 

 

€ 22,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1

Speuren op het Spoor - Liesbeth Kraakman & Hans Bruinsma


Speuren op het spoor neemt je mee op zoek naar de kunst van het fotograferen op en rond het spoor. Hoe ga je te werk? Hoe plan je een reis? Wat neem je mee en wat kun je zoal nodig hebben onderweg? In het boek leer je stap voor stap hoe je de beste foto’s kan maken. Het staat boordevol tips om jouw creatieve blik verder uit te dagen. Het leert je hoe je de gemaakte foto’s kan organiseren en back-uppen. Het gaat dieper in op hoe je jouw treinfoto’s zou kunnen ontwikkelen. Liesbeth en Hans laten alles zien en houden niets achter. Dit is het eerste Nederlandstalige boek die de Kunst van Fotografie op en rond het Spoor van A tot Z behandelt.

€ 22,50

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1

Fotoboek "Working with Steam" bij de VSM Hardcover A4 formaat

Fotoboek waarvan alle foto's gemaakt zijn bij de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (www.stoomtrein.org)  tijdens het evenement Terug naar Toen. Alle foto's in zwart-wit op hoogglanzend fotopapier geprint. Dit is dus geen standaard drukwerk! Nog slechts enkele exemplaren leverbaar voor deze prijs! Daarna wordt de prijs € 65,00 per fotoboek.

€ 45,00

 • Beperkt beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1


Fotoboek "Working with Steam" bij de VSM softcover A5 formaat

Fotoboek van vrijwilligers van de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij. Softcover met ringbinding, formaat 15x21 cm. Van elk verkocht boek gaat € 2,00 naar de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij.  Inhoud bekijken via deze link.  Verzendkosten in Nederland €4,60 .

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1

Treinen door de Tijd, spoorwegkalender 2023

Spoorwegkalender 2023. Indeling per maan. Meer dan 12 foto's, van Arend tot de allernieuwste intercity (ICNG)

€ 13,75

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1

TEE in het NTM, 1e versie augustus 2021

Naar aanleiding van de aankomst van de eerste twee rijtuigen van de voormalige Trans Europ Express / Northlander werd dit fotoboekje gemaakt. Het bevat foto's van de TEE in de jaren 70, foto's uit Zwolle  uit 2006/2007 nadat de 5 resterende rijtuigen in Nederland teruggekeerd waren. Daarna spectaculaire beelden van het overzetten van draaistellen en rijtuigbakken op het spoor bij het Nederlands Transport Museum in Nieuw Vennep in augustus 2021.

€ 12,95

 • Beschikbaar
 • Levertijd: 4 - 6 dagen1